مشاوره،اجراء و نظارت -----ISSR,SSQR,ISO9001,IATF16949
تمام مواد لازم برای یک زندگی پر از احساس
تاریخ : چهار شنبه 7 بهمن 1394
نویسنده : RmZiRn

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


کانون و هسته اصلی یک خانواده زن و مرد آن خانواده، یعنی همسران هستند. اگر بخواهیم یک خانواده سالم، همراه با آرامش و بدون نگرانی ها و دغدغه های ذهنی داشته باشیم باید سعی کنیم مهارت های برقراری ارتباط با تک تک اعضای خانواده را یاد بگیریم. یکی از مهم ترین این مهارت ها، مهارت ابراز احساسات در خانواده است.

ابراز احساسات مثبت
محبت کردن یعنی نشان دادن مهربانی و لطف. تمام اعضای یک خانواده سالم و موفق، به یکدیگر با توجه به نوع نیاز، محبت می کنند و مهربانی خود را نشان می دهند. یکی از اشتباهاتی که خیلی از افراد بعد از ازدواج، به آن مبتلا می شوند این است که فراموش می کنند که به همدیگر باید ابراز علاقه و محبت نمایند و این خود عاملی می شود مبنی بر اینکه فاصله عاطفی و سردی بین همسران ایجاد شود. حتی این حالت می تواند در فرزندان هم تاثیر منفی خود را بگذارد.

یکی از مهم ترین نیازهایی که فرزندان دارند و باید برایشان از سمت والدین تامین شود، امنیت است. امنیت یعنی در معرض خطر نبودن و داشتن آسایش و آرامش. والدینی که به یکدیگر محبت می کنند و فرزندان این محبت و دوست داشتن را متوجه می شوند، می توانند امنیت را در کوکانشان تامین نمایند. زیرا برای کودکان به ویژه کودکان کوچکتر این مساله بسیار مهم است که پدر و مادرشان با همدیگر خوب رفتار کنند در این صورت است که معنای امنیت داشتن را می توانند درک کنند.

مهم ترین اقدام برای محبت کردن
اعضای یک خانواده در مرتبه اول، باید به شناخت نوع محبتی که دیگر اعضای خانواده نیاز دارند، برسند. معمولا افراد به 3 طریق مختلف تمایل دارند محبت را ببینند :

1. محبت کلامی (شنیدن و دیدن کلمات محبت آمیز)
2. محبت عملی (کمک کردن و انجام دادن فعالیت های لذت بخش)
3. محبت لمسی (نوازش کردن و دست گرفتن)


پس سعی کنید نوع محبتی را که همسرتان، فرزندتان، والدین تان نیاز دارند را بشناسید و متناسب با آن، این نیاز را در آن ها ارضاء نمایید. این کار می تواند اولین و مهم ترین اقدام برای ایجاد شادی و نشاط در خانواده باشد. زیر می دانیم که محبت کردن و تعلق پذیری جزء نیازهای ذاتی و باطنی همه انسان ها است.

نقش خانواده در ابراز احساسات فرزندان به همسرانشان
نوع و میزان محبتی که والدین به یکدیگر دارند، می تواند در نوع محبت فرزندانشان به همسرانشان بسیار تاثیرگذار باشد. کودکان مشاهده گران و الگوپذیران توانمندی هستند. آن ها می توانند از نوع رفتار والدینشان با یکدیگر، الگوبرداری کرده و همان را در زندگی آینده خود انجام دهند. پس والدین باید با رعایت مسایل اخلاقی و شرعی، در کنار دید فرزندانشان به یکدیگر محبت کنند. علاوه بر این، کودکان با دیدن این مساله به معنای امنیت نیز دست پیدا می کنند.

شناخت نیازهای ذاتی، راهی برای مهرورزی
حال که می دانیم محبت والدین چقدر بر روی فرزندان می تواند تاثیر مثبت داشته باشد، والدین باید تلاششان را بیشتر بکنند تا بتوانند این نیاز را بهتر برآورده نمایند. یکی از راه های دیگری که می تواند به نشان دادن محبت کمک کند، این است که زن و مرد نیاز یکدیگر را شناسایی و تامین نماید. وقتی همسران ببینند نیازهایشان برآورده می شود، متوجه می شوند که همسرشان به آن ها توجه کرده است و این توجه کردن را دلیل محبت کردن می دانند.

نقش خانواده در ابراز احساسات فرزندان
محبتی که والدین به یکدیگر دارند، می تواند در محبت فرزندانشان به همسرانشان بسیار تاثیرگذار باشد :

نیازهای زنانه
1. نیاز به درجه یک بودن برای همسرش
2. شنیدن و دیدن کلمات محبت آمیز
3. تشکر از همراه بودن در مشکلات و سختی های زندگی
4. تحسین کردن حتی برای اتفاقات کوچک
5. توجه کردن به تغییرات


نیازهای مردانه
1. نیاز به اعتماد
2. نیاز به ریاست و مدیریت
3. فرو رفتن در غار تنهایی برای مدتی
4. پرهیز از انتقادهای مداوم
5. عدم تمایل به داشتن همسرانی در جایگاه مادر


نیاز فرزندان
1. نیاز به تعلق پذیری و محبت
2. نیاز به امنیت
3. نیاز به داشتن آزادی و استقلال (در چارچوب خاص)
4. نیاز به شرکت در بحث های خانوادگی


پیشنهاد می شود که همسران نیازهای یکدیگر و فرزندانشان را برآورده کنند تا از شادابی و طراوت خاصی برخوردار باشند و همچنین یک خانواده سالم را داشته باشند. در رابطه با نیازهای کودکان، حتما نسبت به رشد کودک آگاهی خود را بالا ببرید و نسبت به هر مرحله رشدی، نیازهای ویژه کودکان را برآورده نمایید.
 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موضوعات مرتبط: دانستنی ها , ,
برچسب‌ها: تمام مواد لازم برای یک زندگی پر از احساس ,
مطالب مرتبط با این پست
» سیستم نوبت دهی اینترنتی کلینیک شیخ الریس تبریز
» دلیل بسیار جالب اختراع شطرنج!
» اینفوگرافیک : طالع بینی شکل پاهای شما
» فواید آب سرد برای پوست
» درختی که ۴۰ نوع میوه‌ می‌دهد+ تصویر
» درس هایی که تا پیش از 20 سالگی باید یاد می گرفتید
» خواص و فواید جادویی برخی از انواع تخمه ها
» بهترین دوربین های ۲۰۱۴
» برنامه های ضروری ویندوز (۱)
» برنامه های ضروری ویندوز (۲)
» برنامه های ضروری ویندوز (۳)
» برنامه های ضروری ویندوز (۴)
» برنامه های ضروری ویندوز (۵)
» برنامه های ضروری ویندوز (6)
» چگونه گالری تصاویر بسازیم؟
» نکاتی برای عکاسی بهتر
» آموزش اشتراک گذاری در یک شبکه2
» آموزش اشتراک گذاری در یک شبکه
» چگونه از "فلش مموری" خود مراقبت کنیم؟
» با عکس‌هایتان جادو کنید!
» 15 نشانه سرطان که آقایان نادیده می گیرند
» نشاط با دارچین
» ۵ تا علامت که نشون میده وقتشه کارتون رو عوض کنید
» تقویم محتوا چیست و چگونه تدوین می شود؟ (به همراه نمونه)
» آیا می‌شود بدون صرف هزینه و وقت زیاد، طراحی وب را یاد گرفت؟ (قسمت اول)
» آیا می‌شود بدون صرف هزینه و وقت زیاد، طراحی وب را یاد گرفت؟ (قسمت دوم)
» دانلود رایگان کتاب چگونه طراح سایت شویم ؟
» حالا با گوگل Docs می‌توانید بدون نیاز به Office فایل‌های Office را ویرایش کنید!
» افزایش سرعت فایرفاکس در وب‌گردی٬دانلود و…
» چگونه حساب فیسبوک خود را غیرفعال و حذف کنیم
» درس اول-آموزش کامل و تصویری فیس بوک
» درس دوم-حریم خصوصی و راهنمای کامل تنظیمات در فیس بوک
» درس سوم-تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک در تبلیغات، لیست ها و مزاحمت های افراد یا اپلیکیشن ها
» درس چهارم-ساخت و مدیریت پروفایل در فیس بوک
» درس پنجم-جستجو و یافتن دوستان در فیس بوک
» درس ششم-اشتراک گذاری و تایم لاین شما
» درس هفتم-همه چیز درباره News Feed
» درس هشتم-اشتراک گذاری و اضافه کردن عکس و فیلم در فیس بوک
» درس نهم-چت و تماس ویدئویی در فیس بوک
» درس دهم-پیام ها
» درس یازدهم-گروه ها
» آموزش کامل تنظیمات فیس‌بوک
» آموزش نرم افزار CorelDRAW + دانلود
» آموزش کاملا تعاملی "ویندوز هفت" + دانلود
» نقشه سه بعدی ایران و تهران
» لامپ‌های نمایشگر آلودگی+تصاویر
» عوارض جویدن ناخن؛ از عفونت تا اسهال
» رایج‌ترین سؤالات داوطلبان آزمون دستیاری دندانپزشکی
» معرفی ۱۰ گلزن اول تاریخ لیگ برتر
» سامانه آبی منحصر بفرد کرالا در هندوستان + تصاویر

آخرین مطالب

/
بسم الله الرحمن الرحیم، وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ ♥♥♥♥♥ اللّهـُمَّ صَـلِّ عَلے مُحَـمَّد ﷺ وَ آلِـ مُحَـمَّد ﷺ وَ عَجِّـلْ فـَرَجَـهُم ♥♥♥♥♥ به نام خدایی که ماهی کوچک قرمز را محتاج دریای بی کران آبی کرد... ♥♥♥♥♥ رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا (80/اسراء) پروردگارا ! مرا در هر کاری به درستی وارد کن و به درستی خارج ساز واز جانب خود برایم حجتی یاری بخش پدید آور ! ♥♥♥♥♥ اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَ في كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً و َناصِراً وَ دَليلاً وَ عَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً ♥♥♥♥♥ اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ *(۲۵۵)* لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ *(۲۵۶)* اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ *(۲۵۷)*..... صدق الله العّلی العّظیم ♥♥♥♥♥ اللَّهُمَّ صَلِّ علی ، علی بْنِ موسي الرِّضَا مرتضي الامام التَّقِيَّ النَّقِيَّ وَ حُجَّتِكَ علی مِنْ فَوْقِ الارض وَ مَنْ تَحْتِ الثري الصِّدِّيقُ الشَّهِيدُ صلاه كَثِيرُهُ تامه زاكيه متواصله متواتره مترادفه كَأَفْضَلِ ماصليت عَلَيَّ أَحَدُ مِنْ اوليائک... پرودگارا، ‌ بر علي بن موسي الرضاي برگزيده ،‌ درود و رحمت فرست . آن پيشواي پارسا و منزه و حجت تو بر هر كه روي زمين و زير خاك است. بر آن صديق شهيد درود و رحمت فراوان فرست، ‌درودي كامل و بالنده و از پي هم و پياپي و پي در پي، ‌همچون برترين و درود و رحمتي كه بر هريك از اوليائت فرستادي. ♥♥♥♥♥ خیالت راحت ! من همان منم ؛ هنوز هم در این شب های بی خواب و بی خاطره، میان این کوچه های تاریک پرسه می زنم اما به هیچ ستاره ی دیگری سلام نخواهم کرد.. ♥♥♥♥♥ سکوتم را نکن باور..... من آن آرامش سنگین پیش از مرگ توفانم..... من آن خرمن ..... من آن انبار باروتم...... که با آواز یک کبریت آتش می شوم یکسر.... ♥♥♥♥♥ 09141050409